Prawda jest taka,że ktos mocniejszy trzyma te spółkę w "ryzach" odpowiednio tak,by nie skoczyła.Mały free float robi swoje i jeśli ktoś ma kilka milionów tej spółki to wystarczy by trzymac kurs tak długo ile zapragnie. Coś jest dobrego na rzeczy skoro trzymają kurs. Dzięki takiej sytuacji drobni inwestorzy jak, "jack" i inni wykorzystują sutuację do gry DT .
Powiem krótko i zwięzłowato - IM DŁUŻSZA KONSOLIDACJA,TYM KURS POSZYBUJE WIĘCEJ DO GÓRY.
Akcjonariat już sporo sie wymienił przy 8,00 - 8,50 zł , więc nie ma obawy o spadek kursu,co by "jack" nie pisał. Nie dajcie się omamic głupotami o spadkach i innych rzeczach podobnych.To,że podczas mini hossy giełdowej WXF stał w miejscu to już niedlugo zrekompensuje to sporymi wzrostami.Jestem pewny jak nigdy a na giełdzie jestem od 10 lat. Niedługo wspomnicie moje słowa.Moim zdaniem kurs spokojnie pójdzie na 35zł. Warto trzymac a taki "jack" niech się bawi.Dajcie chłopakowi sie dowartościować,wkońcu stracił troche podczas bessy i teraz musi odreagowac emocje.
trzymac i nie oddawac akcji.