wykluczenie z obrotu nie nastapi - to już pewne. teraz kwestia kłamstw odnośnie dywidendy.
pytanie co z tym robimy, bo powiem szczerze że na forum tylko jałowa paplanina.
Nie ma opinii prawnej, kręcenie z datami złożenia wniosku do KRS co nawet przyznała sama GPW - czy ktoś może to poważnie ogarnąć czy jest sens dochodzenia dywidendy na podstawie poprzedniej uchwały? czy to tylko błazenada te wpisy na forum co?
Coś czuje że będzie nowe WZA i podejmą nową uchwałę i podziela po kilka groszy na odczepnego... sama PSW dla mnie może paść, nie interesuje mnie to - nabyłem prawo do dywidendy w październiku i chcę z niego skorzystać, mogli wydać stosowny komunikat że chlew w papierach to bym sie nie pchał...
dla tych co mnie oplują że teraz to oni mają akcje to powiem - nie trzeba bylo kupować. Przed 30 października nie było żadnych niepokojących komunikatów czy wieści ze spółki więc. Spółka tym samym wprowadziła w bląd wiedząc wcześniej, dużo wczesniej że nie będzie dywidendy, trzeba bylo to zakomunikować... po 30 października wyszły na jaw błędy i niedociągnięcia o czym wszyscy wiedzieli i zakup akcji wtedy był obarczony dużo większym ryzykiem inwestycyjnym...