Z uwagi na zaimplementowanie systemu informatycznego Pegasus i naciski a także podsłuchy ze strony Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego, postanowiłem w dniu dzisiejszym zakończyć definitywnie swój eksperyment.
W trakcie przełomu 2017/2018 GPW ustanowiła w porównaniu do obecnego okresu szczyt na poziomie 2600 ptk który udało mi się zbić o 600 ptk pomimo rewelacyjnych danych mikro i makroekonomiczny. Wszystkie spółki na których dzialalem zaliczyły spektakularne spadki w większości o -50% kapitalizacji i w wykonaniu tego zadania nie miałem absolutnie żadnych problemów podobnie jak z rozegraniem strategii w sprawach węwnętrznych podczas kampanii wyborczej 2019
linkCałość eksperymentu socjocybernetycznego została przeprowadzona pomyślnie wraz z pierwotnymi założeniami. Mówiąc prościej w obecnej fazie GPW będzie podlegać dalszym spadkom aż do upadku niezależnie od danych ekonomicznych na knawie ogólnie rozumianej geopolityki.
Dla chcących zagłębić się w świat insiderski oferuje dalsze możliwości współpracy w formie doradztwa inwestycyjnego
linkŻyczę miłych spadków
Regards
Bzymbzymk