kazdy z nas chce upchnac te gow... manipulowany papier i o nim zapomniec , i pomimo tego ze w naszym interesie jest glupie naganianie typu "wystartuje jak rakieta" ja napisze co sadze o tej (a raczej tych ) j... spolkach. manipula ktora probuje osiagnac poziom karkosikow a im do piet nie dorasta - drobne cwaniaczki bez ambicji biznesowych zakladajacy kolejne spoki zeby przeprowadzac emisje. surfland exant locozone - siedziba wroclaw - dziwna zbieznosc panie prezesie w czarnych binoklach (polecam obejrzec usmieszek szma...... na facebooku) - kolejna dziwna zbieznosc to nazwiska panow prezesow exanta i surflandu, surfland w portfelu ori czy ori w surflandzie?? exant przyniosl zysk - tylko taka informacja - na czym?? na frontendowych rozwiazaniach ktorych dziesiatki na polskim rynku?? - nawet komputronik ma wlasne takie rozwiazania!!
ludzie z branzy it szukaja nisz na rynku zeby z czyms wystartowac - innowacyjny pomysl locozone adresacji tresci wedlug lokalizacji NIE PRZYNOSI ZYSKU - ale wedlug ori jest dobrze bo straty tej WROCLAWSKIEJ firmy sa mniejsze niz zakladano. Ta spolka to gow...................no i smierdzi coraz bardziej. no ale prezesik szczuje czatem realizowanym przez IPO (czyli spolke kontrolowana przez surfland zgadnijcie skad?? notabene zadalem 2 pytania ktore oczywiscie niezostaly zadane podczas przedstawienia:)) oraz spotkanie na ktorym dziennikarze nawet nie chcieli sie zjawic bo po co po raz koljny pisac o tym samym czyli nowej superinwestycji w spolke (zaloze sie ze z wroclawia) z pogranicza informatyki automatyki i telekomunikacji:) smiech bo surfland ma lepsze "pogranicze" informatyka i stolarstwo:)
sluchajcie mam juz totalnie dosc traktowania mnie czyli akcjonariusza papieru toaletowego jak idioty - zrobmy cos, napiszmy gdzies niech odpowiedni ORGAN zajmie sie tymi misiami