...Wam moi drodzy krzykacze te 800 akcji na 7.70 aby Was zegnać na niżiny.Obiecuję biedaczki że w poniedziałek o godz 10 rano zdejmę go ku Waszemu spokoju.Dzięki za te skromne ale jednak zakupy.Praca na budowie to w pewnym sensie też pieniądze więc bez urazy.Postawie Wam te Śmieszne 800 sztuk akcji w poniedziałek troszkę wyżej co Wam da może nowego ducha inwestorzy za 5 tyś.Przygnało tu widzę dzieciarnię z Optimusa czy CD projekta a to akcjonariat niedojrzały i sfrustrowany.Pocieszę Was-za 3-4 lata będzie Wiedzmin 3 i wtedy bez problemu sprzedacie swoje papiery po 8 a nawet 9 złotych.Młodzi jesteście i wulgarni więc wytrzymacie.Broad Gate Będzie wtedy w okolicach 100 złotych ale to przecież nie ma znaczenia.Liczy się zabawa i prymitywizm a to jest specjalnością dzieciaków.Nie piszcie już na mojego e-maila bo nie chce mi się odpisywać moje drogie dzieci Kena.Szukajcie a znajdziecie-jeśli nie pomysł na inwestycję to przynajmnie pracę przy taczkach.Sorka ale niestety rzeczywistość jest brutalna i każdy musi znależć swoje miejsce w szeregu.