Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  6,00 zł , zmiana od tamtej pory: -78,08%

Posłuchajcie

Siedzę tu od 2.5 roku, przerobiłem całkowite dno na 2zl, dokupowałem, sprzedawałem i dokupowałem niżej, ale zawsze z myślą o premierze tribe a potem pozostałych gier. Miesiąc temu wpadła tu spółdzielnia na szybki rajd i wyjście 2 tyg przed premierą. Nie pierwszy raz, nie pierwsza spółka. Tu nie ma hajpu, nikt nie czaruje jak to tribe podbije steam na 2 tygodnie, jest niski cap, niskie oczekiwania. Cena uwzględnia co? 300 osób max peak? 400? A co będzie jak wjedzie 1000 w pierwszy wieczór? Co będzie jak wjedzie 2000? Niemożliwe? Bardzo możliwe, zwróćcie uwagę jaki był peak na playtestach, jakie były recenzje, jaki wpływ mieli ytuberzy podczas playtestow w zimie. To wszystko jest przed nami. Spółka się uaktywniła, puszcza devlogi, twitter, instagram, wl rośnie, followersi rosną, dojdą ytuberzy na 2-3dni przed premierą, banery na grach plw, bundle z kimś dużym i będziemy mieli 2000 peak i zaskoczoną spolecznosc inwestorów na twiterze. I co wtedy? Będzie wisieć na widłach czy nie? Jak polyslash trafi pod reflektor to tu drugi 4mass będzie. Siedzę tu, ale akcjonariat jest lichy jak cholera. Więcej jaj i rozumu.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLYSLASH -4,01% 1,31 2024-03-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.