Ponieważ ostatni raport jest mam nadzieję punktem przełomowym przechodzenia ze starej formuły na nową, to według mnie czas na tą poprawę przepływu informacji od spółki, którą miało przynieść przejście na nowy styl działania. Proponuję przerobić stronę www Spóki bo dalej żyje ona przede wszystkim starymi projektami. Przy tej okazji można by odświeżyć logo i zmienić czerwony np. na niebieski. Niech się kojarzy z PLW jak movie i ultimate. Były wywiady, które powtarzają często te same informacje, a ważnych rzeczy wciąż nie wiemy: Proponuję w raportach umieścić dokładne zestawienie, które miesiące z których projektów są rozliczone i uwzględnione w danym raporcie. Do tego na stronie potrzebujemy tabelki aktualnych projektów, w tym rozróżnienie na preprodukcje i wdrożone do produkcji (plus daty, jeśli padły). Widać już, że żadne szybkie ruchy nic nie dały. Planszówki, HW2 za dwa lata itp. kursu nie ruszyły. Trzeba rynkowi umożliwić zapoznanie się z tym, co dokładnie robi nowa spółka z nowym pomysłem. Na kupowanie ciągle wywiadów nie starczy, a już przy poprzednich edycjach "pytań do" była mowa o liście tworzonych projektów.