Forum Giełda +Dodaj wątek

Poraz kolejny sprzedałem

Dzięki waszym wypocinom typu: Już nie urośnie;To koniec; Nic z tego nie będzie, doszedłem do wniosku iż takie lamenty spółce nie pomogą i nadszedł czas na skrócenie portwela i choć robię to z żalem niestety innego wyjścia nie miałem.Zostawiłem jeszcze sporo (każdy logicznie myślący powinien wiedzieć dlaczego) mając nadzieje że jak przestaniecie pisać te bzdury to nikomu więcej nie przyjdzie do głowy by jak ostatni zdesperowany baran myśląc o zaniżaniu kursu przez "GRUBASÓW " iść w moje ślady!!! Pozdrawiam wytrwałych których cierpliwość będzie na pewno wynagrodzona i życzę by stało się to w jak najkrótszym czasie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ELQ 1,89% 2,16 2026-05-15 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.