I znamy treść pierwszej umowy na podwykonawstwo co jak napisałem poniżej jest bardzo dobrym rozwiązaniem ponieważ spółka nie angażuje kapitałow własnych nie musi starać się o kontrakty samodzielnie Po prostu ludzie wchodzą na robotę wykonują robotę i mają za to zapłacone biorąc pod uwagę że stroną umowy jest poważna firma która pracuje z poważnymi klientami nie może być umowy o jakiś zatorach płatniczych czy coś takiego Jestem przekonany że kiedy energii okrzepnie pozna Rynek prawdopodobnie zacznie się rozwijać w tym kierunku że będzie samodzielnym podmiotem w tej branży ale to jest jeszcze śpiew przyszłości i nie ma co aż tak bardzo wybiegać w przyszłość biorąc pod uwagę fakt że tak naprawdę powstał Nowy podmiot biznesowy który odciął się grubą krechą od przyszłości Uważam że fakt że tak naprawdę powstał Nowy podmiot biznesowy który odciął się grubą krechą od przyszłości Uważam że przejście tego szczytu na wykresie tam 60 65 gr to jest kwestia kilku tygodni w tej chwili uważam skromnie że 2 zł za jedną akcję jeśli oczywiście nie będzie żadnych emisji splitów i resplitów i inne innego kombinowania przy akcjach więc uważam że to 2 zł jest możliwe do powiedzmy 1 czerwca takie jest moje wyobrażenie o przyszłości tego podmiotu
Co do drobnego akcjonariatu No to osoby które chociaż nie wiem ile tych osób jest bo widzę że Niki pojawiają się i znikają ale na każdym etapie pojawiają się jacyś maruderzy w frustracji i zwykłe przygłupy więc nie ma co zwracać na nich uwagę sam kupiłem akcje w listopadzie w zeszłym roku w cenie 7 groszy i tak jak pisałem dwukrotnie nie mam zamiaru tych akcji sprzedawać ani na lokalnych Górkach ani na po prostu trzymam te akcje i tyle a co będzie czas pokaże na razie nie narzekam jestem zadowolony Moje myślenie o tej o tej spółce jest stałe i jak na razie się sptawdza