... po co Król miałby udupiać spółke która właśnie uzdrowił ??? wątpie że będzie cały czas drukował sobie papier(poprzez emisje które każdego niezdecydowanego trzymają jeszcze na dystans od tej spółki) i wrzucał go w rynek przy takim stanie wyjściowym jak ma teraz...
tu coś jest nie tak na razie.. ale to są manewry krótkoterminowe których powodów nie znamy i mam nadzieje że w najbliższych dniach(tygodniach??) zacznie nam sie wyjasniac.
daje do myślenia to że w założeniach po przyjeciu układu była wizja palących cygar w nowych gaciach popijając dobrą kawe ...a tu drzazga weszła w dupe :) i pytanie skąd tu ta drzazga?? :)
w sumie mogłaby to być pozytywna informacja gdyby nie to że te udziały mamy od centrozapu :/ ...chyba że tu naprawde z tego kroją sie ładne pieniądze a przy ulgach pronoxu zarobek byłby jeszcze większy...tylko że projekt komii jak na razie z tego co czytałem jest kulą u nogi centrozapu :/
ale nie chce mi sie wierzyć że wyrzucają w rynek tamując popyt akcje spółki która dostała drugie życie....musi tu być jakiś ukryty cel.
...zobaczcie jak to wyglądało na igr tam cena akcji była po niecałe 20 gr ...a po samym głosowaniu !!! BEZ UPRAWOMOCNIENIA !! kurs skoczył na groszy 80 !!
tutaj też były zrywy ale zostały od razu zasypane po co ktos sie starał zostać na tym poziomie jak mógł nie ingerować w kurs i wywalac akcje na wyższych poziomach ??? dlatego jestem przekonany ze to nie jest typowa sprzedaz!!!
pozdrawiam i zyczę wytrwałości !!