https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-10-06/akcja-ratunkowa-na-promie-w-swinoujsciu-na-miejscu-policyjni-negocjatorzy/
Wyczymaj na skraju szalupy bez latrynki 30h to pogadamy. Jedynke zrobiłem wprost na negocjatora a dwójkę trudno było jak telewizja była... Premier był zły że pisze na bankierze i mnie porwać chciał, ale się nie udało.
Jak trzeba i to kapitanem statku być potrafię! Powiedziałem że to mój i żeby sobie poszli
Słabych macie negocjatorow którzy wierzą w bajeczki o samobooooju u kogoś uzbrojonego po zemby. No ale cóż tutaj wierzą że będzie 24 zł za akcję hahaha
Forum
Reklama
CCC
Notowania spółki
2025-01-17 17:01:35Zmiana
1,54%Kurs
184,80 zł
Bzykbzyk megaloman :-)~Kosiarz2025-01-18 16:53IP 37.19.221.*
buhahaha
Re: Bzykbzyk megaloman :-)~Bzymbzymk2025-01-18 18:03IP 94.234.106.*
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2024-10-06/akcja-ratunkowa-na-promie-w-swinoujsciu-na-miejscu-policyjni-negocjatorzy/
Wyczymaj na skraju szalupy bez latrynki 30h to pogadamy. Jedynke zrobiłem wprost na negocjatora a dwójkę trudno było jak telewizja była... Premier był zły że pisze na bankierze i mnie porwać chciał, ale się nie udało.
Jak trzeba i to kapitanem statku być potrafię! Powiedziałem że to mój i żeby sobie poszli
Re: Bzykbzyk megaloman :-)~Bzymbzymk2025-01-18 18:11IP 194.213.55.*
Słabych macie negocjatorow którzy wierzą w bajeczki o samobooooju u kogoś uzbrojonego po zemby. No ale cóż tutaj wierzą że będzie 1000 zł za akcję hahahaa
Reklama
Re: Bzykbzyk megaloman :-)~Bzymbzymk odpowiada ~Bzymbzymk2025-01-18 21:22IP 94.234.106.*
Ale to też dobrze że to nie USA bez względu na to że chciano wykonać extraordinary rendition to w USA akcja trwałaby ja wiem 30 minut. Snajper na statek i papa xd.
Tam z Titanica uciec,.wielki wyczyn. Ucieknij od nadzwyczajnego wykonania to jest nie lada sztuka.
Potrafię wylądować samolotem. Znam procedury etc dotyczące całego przebiegu lotu z konfigurowaniem etc. Jestem niedoszłym PPLA którego odrzucono z uwagi na hmmm mieszane uzależnienie od narkotyków.
Natomiast procedury wodowania szalupy. Bardzo ciężka rzecz. Trzeba ją najpierw opuścić,.poustawiać, włączyć mechanizm w środku etc... dla kogoś bez patentu sternika z uwzględnieniem tego typu zdarzeń. Nie dacie rady. Błąd który bardzo łatwo popełnić, brak manuala jest tylko nic nie znacząca.broszurka dla laika niewykonalne. Spełzniecie po linie .... Za gruby sznur, źle oprzyrządowanie i słabe rurki mogą pęknąć.
No i pod kurtka miałem koszulkę a metylofeniat off label niestety wychładza organizm. Tak 30h gdzie całą noc wala co reflektory i wpuszczaja inne cuda ...
Niestety taka akcję przeżyje osoba wyszkolona w zadaniach specjalnych...
Jednym słowem. Nie było latryny bo była zamknięta było Maciuś Maciuś co się stało ale Krecik siedział w grotce i nawet bal się wychylić główkę i pomrugac oczkami....
A najlepsze to że mi się śniła.ta cała akcja 4 miesiące przed zdarzeniem to pewnie przez te nałkotyki otworzyłem trzecie oko.