Sam sie ubrałem grubo jak kilka m-cy temu pisałem po 3 gr potem sprzedałem b. małą część też po 3 i odkupiłem po 2 grosze. Wkurzylem sie na mBank bo kolejkę zresetowali skurczybyki. W epromak zbieram akcje od niedawna z innych spółek,i tamten DM BRE jest OK, a noviana mialem kupionego przez dziada emaklera z częsci sprzedaży LM obligacji po prostu mi było łatwiej tam kupić i mnie zdjeli z kolejki z 4 groszy, gdzie juz bylem jednym z pierwszych blokujących dalszy wzrost. Teraz się nie ustawiam, bo do końca roku 4 groszy nie będzie. Acha - mam tu juz ponad 2 mln akcji, które od nowego roku będą blokowały wyjście z 5 gr. Od razu po upojnej nocy sylwestrowej ustawiam zlecenie sprzedaży dziaducha. Niestety emakler jest tak biedny, ze kolejka obowiązuje tylko do końca roku. Zatem po 2 grosze jak uzbieracie śmiało możecie dokładać baton do obecnego przy 3, 4 groszach. Mi na wyjściu szybkim nie zależy, a na tym by nie dać wyjść z zyskiem ubranym pow. 5 gr. Ciężko będzie tu do zmiany trendu cokolwiek Wam zrobić, ale jak przyjdzie tłusta hossa oparta na fundamentach, a tak już na tym świecie jest, że takowa zawsze puka po latach zawiei, to i Wy zarobicie swoje 100 % albo i lepiej. Ogólnie po zaniku obrotów jak dla mnie rynek jest wysprzedany, hossa na NC to kwestia max m-cy, po tym jałowym bezruchu, który jest konsekwencją, że juz nikt akcji sprzedawać nie chce. Jak dla mnie już trend się zmienia wręcz książkowo. Stąd piszę i tu to co napisałem na aer, żebyście skubali akcje śmieciowe, tak jak to robił soros bo warto, a już za 6 lat będziecie bogaci. Szczyt nowej hossy to rok 2017, gdzie śmieciuch PPG którego mam juz 100 tys będzie przebijał 100 zł niczym GANT w 2005-2007 rosnący z 35 gr. na 100 pare zł.
Pozdr. wszystkich roztropnych i optymizmu ludziska bo nie znacie dnia ani godziny, a będzie zdziwienie - zapewniam