Tam się dowiecie jak zarabiać na sprzedaży w internecie. Jak zarabiać, a nie tylko jak inwestować. Co miesiąc nowe rekordy przychodów, zysków i kursu... Zarząd ekiosk-u też mógłby skorzystać i wziąć jakieś nauki ;)
Póki co handel zamarł, jak zwykle zresztą. Rozejrzałem się trochę po rynku ebook-ów w PL. Martwi mnie nieco, że nexto jest daleko od liderów. Nie podają nigdzie szczegółowych danych, ale wniosek jest taki, że czołówki niestety nie gonią. Na samych gazetach gremi to szału nie będzie, a premię zawsze zgarniają liderzy rynku. Facebook, Google, o reszcie naśladowców już nikt nie pamięta. Jak ktoś założy konto w virtualo to nexto niestety może okazać się zbędne. Szkoda bo swego czasu miałem walorek i sentyment pozostał. Niemniej do przełomu (jeśli kiedykolwiek nastąpi) daleka droga, wobec czego przesuwam walor do głębokiej rezerwy obserwowanych. Może kiedyś, zawsze jest cień nadziei.
Tak w ogóle to nowa osoba do zarządu oznacza niestety większe koszty. Nie chcę krakać, ale znowu przychody mogą zostać zjedzone przez koszty osobowe i "inwestycje". Tradycyjnie zresztą.