Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  26,40 zł , zmiana od tamtej pory: -50,19%

Pojawił się na forum nowy "górnik" jak widzę

Mowa o ~psychiatra [5.173.159.*]
Odkopuje stare wątki (nawet sprzed roku) tylko po to żeby mu pasowały do narracji i straszenia. Drogi trolu jak nie masz akcji to złóż zlecenie i sobie kup. Kto ci broni? Jak uważasz że spółka z zyskiem rocznym w granicach 30mln (o czym na dniach się przekonamy w raporcie) i kapitalizacją w okolicach 100mln to zła inwestycja bez perspektyw, to co tu robisz?
Wajcha w ostatnich dniach wygląda że została odwrócona na kursie. Jak patrzę na ostatnią korektę i zbicie kursu około 20% to mam wrażenie, że dawno tutaj takiej męczarni nie widziałem. Oj ciężko było wyrywać tym razem te akcje. Na tyle ciężko, że trzeba było kolejne trol-konta zakładać żeby dziennie kilka nowych postów się pojawiło (drukarze itp).
Czekam na raport i może jakieś informacje o postępach w budowie i odbiorach nowego zakładu. Może dostaniemy jakieś inne ciekawe informacje i prognozy. Szkoda tylko, że dywidenda nie jest trochę wyższa ale rozumiem, że pewnie kolejny skup akcji się pojawi niedługo.

Ps. Widzę że jedną z głównych broni forumowych troli tu na BMX jest przypominanie wątków i prognoz innego (znanego tu) forumowicza z czasów początków pandemii. Jeżeli ktoś w oparciu wyłącznie o wpisy innych forumowiczów (~szok, ~rozsądny, ~drukarz, czy nawet moje wpisy) decyduje się na inwestycję w tą czy inną spółkę to nie wróżę mu wielkich sukcesów. Najważniejsze to samemu zweryfikować fakty i do tego zachęcam każdego.
I jeszcze jedno do m.in. ~psychiatra [5.173.159.*]. Nie znam kompletnie spółki RDG (wiem tylko że robią coś związanego z genetyką) ale pierwszy raz od kilku lat spojrzałem na jej wykres i muszę powiedzieć, że wygląda naprawdę zachęcająco. I żebyśmy się dobrze zrozumieli. W żaden sposób nie zachęcam do inwestowania w nią. Chciałem tylko pokazać jak działają tutejsze forumowe 'pieski'. Liczą, że w potoku tych bredni, które wypisują nikt nawet nie sprawdzi najprostszych faktów.

Pozdrawiam innych akcjonariuszy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BIOMAXIMA -0,75% 13,15 2025-09-19 16:43:20
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.