Mowa o ~psychiatra [5.173.159.*]
Odkopuje stare wątki (nawet sprzed roku) tylko po to żeby mu pasowały do narracji i straszenia. Drogi trolu jak nie masz akcji to złóż zlecenie i sobie kup. Kto ci broni? Jak uważasz że spółka z zyskiem rocznym w granicach 30mln (o czym na dniach się przekonamy w raporcie) i kapitalizacją w okolicach 100mln to zła inwestycja bez perspektyw, to co tu robisz?
Wajcha w ostatnich dniach wygląda że została odwrócona na kursie. Jak patrzę na ostatnią korektę i zbicie kursu około 20% to mam wrażenie, że dawno tutaj takiej męczarni nie widziałem. Oj ciężko było wyrywać tym razem te akcje. Na tyle ciężko, że trzeba było kolejne trol-konta zakładać żeby dziennie kilka nowych postów się pojawiło (drukarze itp).
Czekam na raport i może jakieś informacje o postępach w budowie i odbiorach nowego zakładu. Może dostaniemy jakieś inne ciekawe informacje i prognozy. Szkoda tylko, że dywidenda nie jest trochę wyższa ale rozumiem, że pewnie kolejny skup akcji się pojawi niedługo.
Ps. Widzę że jedną z głównych broni forumowych troli tu na BMX jest przypominanie wątków i prognoz innego (znanego tu) forumowicza z czasów początków pandemii. Jeżeli ktoś w oparciu wyłącznie o wpisy innych forumowiczów (~szok, ~rozsądny, ~drukarz, czy nawet moje wpisy) decyduje się na inwestycję w tą czy inną spółkę to nie wróżę mu wielkich sukcesów. Najważniejsze to samemu zweryfikować fakty i do tego zachęcam każdego.
I jeszcze jedno do m.in. ~psychiatra [5.173.159.*]. Nie znam kompletnie spółki RDG (wiem tylko że robią coś związanego z genetyką) ale pierwszy raz od kilku lat spojrzałem na jej wykres i muszę powiedzieć, że wygląda naprawdę zachęcająco. I żebyśmy się dobrze zrozumieli. W żaden sposób nie zachęcam do inwestowania w nią. Chciałem tylko pokazać jak działają tutejsze forumowe 'pieski'. Liczą, że w potoku tych bredni, które wypisują nikt nawet nie sprawdzi najprostszych faktów.
Pozdrawiam innych akcjonariuszy