Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  18,60 zł , zmiana od tamtej pory: 31,18%

Podzielcie się swoją ilością akcji i docelowym poziomem wyjścia :)

Oczywiście jeżeli skup już zakończyliście oraz jeżeli chcecie :)
Widzę, że jest na forum kilka osób, które tak jak ja głęboko wierzą w rozwój spółki.
Ja już swój skup zakończyłem. Rozpocząłem go w okolicy 15 zł i ostatni duży pakiet poszedł do rozbiórki ukrytego s funduszu po 19 zł.
Moja średnia to 16.5 zł - mam równe 10k akcji.
Cel - mna pewno nie ruszam się do III kwartału. Jeżeli do tego czasu platforma enwai.pl w żaden sposób się nie rozwinie rozważę sprzedaż części akcji chyba że kurs przekroczy 100 mln zł kapitalizacji. Tam mam zamiar sprzedać połowę pakietu.
Dla hejterów, proszę, nie piszcie na tym wątku. Ciekaw jestem ilu nas jest bo może się okazać, że za kilka miesięcy forum będzie tak zaśmiecone jak forum xtb czy mercatora :)
Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NWAI 1,24% 24,40 2025-11-28 16:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.