Drodzy Państwo, na giełdzie kupuje sie przyszłość. Jak czasem czytam, jak ktoś napisze, że kupił za 2,63 i za chwile mu spadło na 2,55 przy obrotach 600 zł i wypisuje, że to gniot, upadłość, straszna spółka, będzie cały czas spadać itp. to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Kiedyś widziałem, że ktoś kupił za bodajże 2,66 jakąś specyficzną liczbę akcji typu 327 i za 2 minuty wystawił na sprzedaż za 2,71... wow cale 9,68 zł po odjęciu prowizji i jeszcze od tego podatek...
Opennet jest bardzo solidną społką, która (jak ktos juz pisal na tym forum) może kosztować 15-20 zł ale W PRZYSZŁOŚCI. Moim zdaniem najpierw dojdzie do okolo 6-7 zł.
Pamiętajcie każdy kupuje na swoją odpowiedzialność i za swoje ciężko zarobione pieniądze. Ja nikogo nie (jak to czesto piszecie) naganiam na kupno czy sprzedaż. Kto ma łeb na karku i czyta komunikaty, analizuje rynek, moce i słabe strony ten będzie wiedział ile i do ilu kupić.
Jak by każdy kto kupił wystawił na sprzedaż powyżej 6 zł to co by się stało ?? sami sobie odpowiedzcie ;)