Miałem Wam właśnie przygotować ale jak zacząłem je na nowo przeglądać, czytać, kopiować ważne dane i sobie pomyślałem że i tak nie zrozumiecie to zrezygnowałem.
Dajecie się robić w bambuko. Co rok Zarząd rozlicza transakcje na przełomie roku. i zalicza je do starego z powinien do nowego aby poprawić wynik, oczywiście potem jest krekta raportu ale pierwszy tydzień jest ok i optymizm a potem już nikt nie pamięta tego numeru.
Miałem skupić się na rozliczeniach z Tanzanią gdyż one w kolejnych raportach kwartalnych były z premedytacją mylone raz kwoty podane w samych złotówkach a raz w dolarach aby celowo mieszać. To stara zagrywka.
większość tutaj osób liczy że wyjdzie na zero z tymi akcjami. jak dobrze pokombinujecie to może się Wam to udać. Ale jedno jest pewne ta firma kręci akcjonariuszy jak chce. A zgody na to nie może być! Jak coś to my ich a nie oni nas!
Ta są te same numery z podbitkami stosowane tutaj od lat. I mimo że mam akcje Ursusa które pewnie sprzedam przed raportem to mam nadzieje że nie dostaną żadnej kasy z budżetu państwa, nbo to moje podatki a nie zgadzam się na to aby cwaniacy! (przejecie przez hindusów i obniżka progu na WZA z 50 do 40%) żyli z moich podatków!
Co więcej UrsusBus idzie do Chorwacji! poczytajcie to się dowiecie w jakim bagnie tutaj siedzimy!