Pomimo dużej nagonki na moją osobę, od gróźb po podważanie mojej wiedzy w zakresie inwestycji, głównie w segmencie gamingowym, chciałbym przedstawić pokrótce podsumowanie tego tygodnia, i tego co zapowiedziałem w moich postach. Jak widzicie wszystko to, o czym pisałem sprawdza się w 100%. Mamy zamknięcie tygodnia na najwyższym szczycie procentowym. Poczynając od sesji 10.07 kurs był mocno chłodzony pod koniec sesji każdego dnia. Dzisiaj schłodzony nie został, a można napisać, że nawet stłamszony poprzez dłuższe zawieszenie notowań. Sytuacja stara jak świat, nie dopuszczenie do wzrostu powyżej 50%. Dlatego pisałem, że dziś skończymy w przedziale od 40-50%. Technicznie wykres kształtuje nam potężną świecę wzrostową i daje nadzieję na dalsze wzrosty tutaj. Kto wie co oznacza na wykresie ema200 oraz fibo i potrafił sobie zarysować, gdzie nalezy zbierać akcje i do jakiego momentu, ten wie, że dobrze zainwestował. Na koniec pamiętajcie, każdy inwestujący odpowiada za inwestowanie za siebie. Ja daję wędkę, rybę możecie złowić sami, jeżeli tylko macie na nią ochotę. Pozdrawiam i miłego weekendu. Ja wracam do ciężkiej pracy analizatorskiej. Do usłyszenia!