Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,56 zł , zmiana od tamtej pory: 17,12%

Pierwsze pól roku po odejściu z korporacji było ciężkie. A na zmywaku ?

https://www.studiamba.wsb.pl/dlaczego-wsb/opinie

Dlatego postanowiłem zmienić swoje życie. Pierwsze pól roku po odejściu z korporacji było ciężkie. Czułem się jak odcięty od powietrza. Musiałem poukładać samego siebie na nowo. Była jednak we mnie wewnętrzna determinacja, aby zorganizować sobie życie na nowo. Po mniej więcej roku mogłem już powiedzieć, że jest dobrze. To dla mnie ogromny sukces, bo wygrałem sam ze sobą. Paradoksalnie teraz spędzam więcej czasu z rodziną, mam czas na studiowanie czy realizowanie swoich pasji. A znajomi mówią, że teraz jestem innym, spokojniejszym człowiekiem. Mam lepsze życie. Na etat już bym nie wrócił. Bycie przedsiębiorcą daje mi wolność i decyzyjność.

Niestety znowu bedzie mu ciezko. Praca na zmywaku to nie obijanie sie jako prezesina spolki na NC. !!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDARD 0,00% 0,65 2024-05-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.