Forum Giełda +Dodaj wątek

Patrowicz o Izolacji:

"[..] chcę mieć kontrolę w Izolacji Jarocin, a Atlantis przeprowadzi emisję akcji" – mówi Mariusz Patrowicz.

"[..] Izolacja Jarocin to inwestycja długoterminowa, jej główny akcjonariusz zainteresowany jest sprzedażą akcji. Na razie nie doszliśmy jeszcze do satysfakcjonującej mnie ceny za papiery, ale myślę, że znajdziemy kompromis. Popieram pomysł połączenia Izolacji i TES Niwki (to spółka należąca do Tomasz Ignatowicza, głównego akcjonariusza Izolacji – red.). Przychody tej spółki są o wiele większe niż Izolacji. Jest to firma zyskowna. Będę starał się zwiększać udział w Izolacji Jarocin. Chcę mieć powyżej 50 proc. akcji. "

źródło
http://www.pb.pl/Default2.aspx?ArticleID=cbe6e784-c94f-4f32-a5e3-fe0e3617101f

Patrowicz zwiększy udział w IZO do 50% ! Czekamy na komunikat :) To będzie drugi Chemos w najlepszym jego wydaniu

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IZOLACJA -1,91% 3,59 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.