Forum Giełda +Dodaj wątek

Panowie konkrety! drobni mają dość!

Powinny iść pisma jak NWA pisał do KNF dopóki jest na to czas nie wydać żadnego komunikatu to już wstyd! i hańba...

asde tu nie chodzi o jątrzenie jak piszesz - ale o szczera prawdę jak pisałem nie było nawet komunikatu o życiorysie GS - jak było obiecane- to o co coman?

macie dajcie nie macie - to nieszczerość.....Ty cos wiesz ...albo udajesz ....my nic nie wiemy ! i kto jest walony w dupę ?

A kto sprzedał i kupił jak pisze NWA trzeba poznać !

Bo czy na 2 dni odwieszenie nie było przekrętem? nikt z drobnych nie wie ...a chciałby się każdy dowiedzieć ....TM juz takie zagrywki stosował bez komunikatów ....lub o komunikacie ...ze nic się nie dziej ...a TM uciekała z akcjami!

Myślę ,że jak przez Weenend nie pojawi się żaden najdrobniejszy komunikat o stanie spółki itp......każdy posiadacz akcji powinien wysłać zawiadomienie/jesli do tej pory tego nie uczynił do KNF/.

Ponoć tak spółka miała być pod nadzorem GPW i czy ktoś coś sprawdził co się działo 28-29 kwietnia? raczej nie do tej pory...........

Powiem tak nikt na przekór spólce nie jest kto ma akcje...ale komunikaty powinny pojawić się już dawno....albo w ciągu weekendu....

Bo czas działa na niekorzyść drobnych.... nie wiemy co ze złotem..... nie wiemy co z kontami co niby miał TM ? nie wiemy co z samochodem ? i nie wiemy czy to było mielenie przez 2 dni ? TD ? czy grubszy wysyp? komunikatów brak!? dlaczego? poślizgi - czekanie/ nie mówię ,ze to co pisze ASDE to bzdety/ - ale konkretów brak!

Od zawieszenie minie do poniedziałku kolejne 13 dni! i co i dalej cisza wśród drobnych?

Wiecie ile będzie dni do WYWALENIA spółki z obrotu ????? 28 DNI!!!!!!!!!!!

Osobiście niewiele straciłem , ale jestem gotów poprzeć pomóc drobnym!

Niech piszą ASDE , GOMEZ i może kilku innych ,że za chwilę za momencik ...już , już .....ale tak jak napisałem jeśli do północy w poniedziałek nie pojawi się jakiś komunikat to sygnał dla drobnych ,żeby pisali i powiadamiali konkretne instytucje ,że coś jest nie tak....myślę ,że NWA mnie poprze i kilka innych pism skonstruuje ,żeby drobni nie byli pokrzywdzeni i ,żeby sprawa została wyjaśniona.

NIE JĄTRZE ASDE JAK PISZESZ!!!!!!! ale konkrety!!! czemaky na konkrety!!!! komunikaty....a czy wy to zaniesiecie do GPW za tydzień 2 czy 3 NIKOGO NIE interesuje! czekaliśmy ponad 6 m-cy to i poczekamy 2-3 tyg.!!!

Ale konkretne komunikaty! o zwołaniu NZWA i inne finansowe oraz o życiorysie drugiego v-ce prezesa....jak było szczerze mówiąc obiecane w komunikacie z 30 kwietnia cyt....

Zarząd Precious Metals Investments S.A. z siedzibą w Gliwicach (\"Spółka\") niniejszym informuje, że Rada Nadzorcza Spółki w dniu 23 października 2013 roku powołała w skład Zarządu Pana Dariusza Lach. Dodatkowo na mocy uchwały z dnia 11 marca 2014 roku, do składu Zarządu powołany został Pan Grzegorz Stępniewski. Zgodnie z postanowieniem Sądu Rejonowego w Gliwicach, w dniu 18 kwietnia 2014 roku obaj członkowie Zarządu zostali uwidocznieni w KRS prowadzącym rejestr dla Spółki. Pan Dariusz Lach jest absolwentem University of Edinburgh, od 2010 roku związany z rynkiem finansowym. Pracował w międzynarodowych korporacjach na stanowiskach związanych z zarządzaniem długiem. Od końca 2012 roku czynny uczestnik procesów restrukturyzacyjnych podmiotów gospodarczych w Polsce. Prezes Zarządu Inwestorskiego Funduszu Kapitałowego Capitis z siedzibą w Bydgoszczy. Pan Dariusz Lach nie wykonuje działalności konkurencyjnej w stosunku do działalności Spółki. Nie był skazany za jakiekolwiek przestępstwo umyślne lub nieumyślne. Pan Dariusz Lach nie figuruje w Rejestrze Dłużników Niewypłacalnych, nie uczestniczy w spółce konkurencyjnej jako wspólnik spółki cywilnej, spółki osobowej lub jako członek organu spółki kapitałowej. Nie zasiada oraz nie zasiadał w składach organów wobec których ogłoszono upadłość, zarząd komisaryczny lub likwidację. Życiorys drugiego członka zarządu zostanie przesłany odrębnym komunikatem. I CO?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.