niew iem co mozna napisac po takiej sesji jak dzisiejsza czy ostatnich kilka
na innych wątkach rozpracowujecie to wszystko bardzo dobrze i wciaz wiemy ze nic nie wiemy, wiemy ze nikt chyba nie ma 5%, wiemy ze wojciechowski jest chyba jeszcze wsrod nas, moze domyslamy sie ze jest cos na rzezy z wisniewskim...
zastanawaija jednak te obroty jak np dzisiejeszy i te latajace od kilku dni pakiety w roznych cenach
nie wiem, ale mozna tez chyba zalozyc, ze ten volumen obok tych pakietow jest bardzo zastanawiajacy - czy moze byc tak ze oprocz transakcji pakietowych ktos to zwyczajnie zbiera, a ktos oddaje po umowionej cenie w trakcie sesji?
nie wiem, ale jakos nie chce mi sie wierzyc, zeby takie ilosci odbierała ulica czy dt
moze to smiała teza, ale to chyba prawdopodobne biorąc pod uwagę sposób w jaki kurs faluje i sposob w jaki odbudowuje sie arkusz
czy drobnica i ulica po takim wysypie tako ochoczo ustawiala by sie w arkuszu po takiej cenie czy jednak stanęła by niżej?
moze jest jak piszą niektórzy ze to podpucha dla leszcza, a moze to jednak slupy skupują od kogos kto wie komu i ile oddaje
tylko jeśli tak jest to dlaczego by tego nie załatwili w pakietówkach do końca
tu sie trochę motam
co o tym myslicie?