Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,14 zł , zmiana od tamtej pory: -71,43%

OSTRZEŻENIE

Ja nie jestem żadnym rekinem, nie mam nie miałem i nie zamierzam mieć akcji Topmedica. Jestem zwykłym leszczem dawcą kapitału, którego na podobne bajki o umorzeniu upadłości ubrali na siostrzanej spółeczce Molmedica. Dlatego przestrzegam wszystkich ktorzy myślą , że nagle przyjedzie jakiś rycerz na białym koniu spłaci długi spółki i zapewni jej rozwój a wszyscy co maja akcję będą tu zarobieni po uszy. Nic takiego nie będzie, tu nikt nie gra o to, żeby odebrać wam tanie akcję, bo te akcję są już nic nie warte. 14 groszy to i tak o 14 groszy za drogo. Ta spółka powstała tak jak jej siostry Colmedica, Molmedica dzięki tym samym ludziom i zastosowano te same mechanizmy. Wymyślono piękne bajeczki, porobiono świetne biznesplany, wypuścili miliony akcji w rynek które to akcję mieli przecież za darmo i najlepsze to, że każda z tych firm wyemitował obligację i za ciągła kredyty za grube miliony których nigdy nie mieli zamiaru spłacić. Kasa wyparowała i nikt jej nie będzie dla was szukał. A darmowe akcje to im się opłaca wyprzedawać nawet do jednego grosza. Oczywiście nie będą od razu tu robili wielkiej zwały skoro można jeszcze marzycielą sypać po 10 groszy w wzwyż dotąd dopóki nie ściągną tego całkiem z giełdy, czyli pół roku od ogłoszenia upadłości. Tyle, że jak kolejne raporty nie będą się pojawiać to znowu będą zawieszenia handlu. Zastanówcie się 10 razy zanim kupicie ten badziew a przede wszystkim przejrzyjcie sobie historię spółek COLMEDICA i MOLMEDICA może to Was oświeci.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TOPMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.