Jeżeli teraz nie zaczniecie z pełną siłą i naporem dążyć do ujawnienia sprawy rozsyłać informacje po całym świecie dopominać się przyspieszenia postępowań to wasze pieniądze są stracone.
Ludzie słuchają ale często nie rozumieją co się do nich mówi.
Wasz wspaniały prezesik w sposób niejawny powiedział wam wprost.
Że w nowej formule prawnej spółka dominująca może wydać wiążące polecenie.
Kojarzcie fakty do tej pory wybitny prezesik tłumaczył że on nic nie może nakazać prezesom spółek zależnych on jest biedny żuczek i tamci mogą sobie sprzedawać kupować co chcą zadowolone ceny jemu nic do tego w związku z tym odczepcie się od niego on nie ma nic do powiedzenia.
Teraz wam powiedział że jeśli prezes spółki stasalką każe mu zrobić coś to on będzie musiał to zrobić.
W związku z tym jak za dużą elektrim pod wszystkie aktywa wyzerowując wartość księgową bo na następnym walnym prezesik powie ja nie mogłem nic innego zrobić bo takie dostałem polecenie z góry.
I okaże się że prezes dużej spółki elektrim nie może nic nakazać prezesom spółek córek ale również musi wykonywać wszystko co mu każe prezes spółki dominującej w efekcie za nic nie odpowiada.
Konia z rzędem i powodzenia jeśli chodzi o pozywanie zarządu spółki stasalką z siedzibą na Cyprze za niekorzystne decyzje w elektrimmie.
To jest ostatni moment i tu już nie ma co czekać tylko z pełną siłą napierać a przede wszystkim To nie tak że tylko ja mam informować wszystkich wokoło tym trzeba się zająć systemowo i zrobić to naprawdę poważnie no chyba że nie zależy wam na waszych pieniądzach i na tych wszystkich straconych latach