Jakiś czas temu natrafiłem na spółkę która się kisi od września 2020 miała dwa wzorsty po czym spadki ale opierające się o wyższe poziomy.
Ostatnio było walne i na walnym wyrażono zgodę na sprzedaż ZCP czyli całego biznesu ma to nastąpić do 31.07 czyli na dniach spółka stanie się wydmuszka, jest to spółka gdzie jest Pan Angielski Styczeń i i jeden z braci Górskich oraz dwóch innych małych inwestorów.
Przeanalizowałem historię spółki wszystkie raporty. I zgodnie z moją najlepszą wiedzą spółka do obrotu ma dopuszczone serie a i b czyli jakieś 3 793 337 z wszystkich 8 274 229. Czyli na rynku tańczy 3,7 mln z czego jakieś 3.1 mln jest trzymane przez 4 znaczących inwestorów Pan K. 5 znaczący inwestor ma nie notowane. Czyli freefloatu jest około 600 000 na rynku.
Podsumowanie
1) Powołano nową rade nadzorczą 100% ludzi od Pana C i Pana G
2) Sprawa długo się klaruje od przejęcia od MCI spółki minęło 10 miesiecy. A do 31.07 wszystko się wyjaśni
3. Mając na uwadze różne spółki Pana C Pytanie czy będzie z tego drugi easycall czy drugi vabun
4. Mały freefloat
5. JRH ma jakieś tematy CBD ma IT sztuczne IQ oraz magazyny energi co kolwiek tu nie wejdzie przy tak mały freefloat powinno urosnąć.
7. Jak do 31.07 zostanie sprzedany ZCP to będziemy mieć pustą spółkę która szybko trzeba będzie wypełnić.
Co Państwo myślicie?