Oglądałem wczoraj gameplay i imo nie wygląda to źle. Ja bym w to nie zagrał co prawda ale jak się ktoś tym interesuje to zawiedziony raczej nie powinien być. Nie wiem w jaki przedział wiekowy w sumie celują bo gra bardziej chyba dla dzieci
Jestem ciekawy jaki koszt marketingu ponieśli twórcy, bo na moje to się raczej nie postarali. Ale może targetowali w inne grupy
Tak czy inaczej, ta działka u nich leży i jest mocno do poprawy, bo może produkt się obroni ale co z tego jak nim o nim nie wie
to tyle, ten tytuł i tak miał być tym przejściowym
Czy ktoś wie jaki jest dalej terminarz? Bo kolejna gierka to shelter i następnie te 2 projekty orange.
Patrząc po wolumenie to jeszcze poczekamy na jakieś zainteresowanie :) Ale może jakimś cudem wyniki będą całkiem ok i coś się ruszy na spółce
Ja na razie nie dobieram, ostatnie zakupy po 0,2, obawiam się że kolejne poziomy gdzie będe się zastanawiał to będą 0,15 i 0,1 choć już wolałbym tego nie robić
Podsumowując, gra się w sumie broni, ale patrząc na działania marketingowe to raczej szału nie będzie. Ciekawe jaki koszty ponieśli przy tworzeniu giery. Tak czy inaczej, jeśli nie pokażą dobrych wyników, będziemy szli boczniakiem z tendencją spadkową do kolejnej premiery żyjąc nadzieją że coś się zmieni