Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,21 zł , zmiana od tamtej pory: -83,25%
Oglądałem wczoraj gameplay i imo nie wygląda to źle. Ja bym w to nie zagrał co prawda ale jak się ktoś tym interesuje to zawiedziony raczej nie powinien być. Nie wiem w jaki przedział wiekowy w sumie celują bo gra bardziej chyba dla dzieci

Jestem ciekawy jaki koszt marketingu ponieśli twórcy, bo na moje to się raczej nie postarali. Ale może targetowali w inne grupy
Tak czy inaczej, ta działka u nich leży i jest mocno do poprawy, bo może produkt się obroni ale co z tego jak nim o nim nie wie

to tyle, ten tytuł i tak miał być tym przejściowym

Czy ktoś wie jaki jest dalej terminarz? Bo kolejna gierka to shelter i następnie te 2 projekty orange.
Patrząc po wolumenie to jeszcze poczekamy na jakieś zainteresowanie :) Ale może jakimś cudem wyniki będą całkiem ok i coś się ruszy na spółce

Ja na razie nie dobieram, ostatnie zakupy po 0,2, obawiam się że kolejne poziomy gdzie będe się zastanawiał to będą 0,15 i 0,1 choć już wolałbym tego nie robić

Podsumowując, gra się w sumie broni, ale patrząc na działania marketingowe to raczej szału nie będzie. Ciekawe jaki koszty ponieśli przy tworzeniu giery. Tak czy inaczej, jeśli nie pokażą dobrych wyników, będziemy szli boczniakiem z tendencją spadkową do kolejnej premiery żyjąc nadzieją że coś się zmieni

• opinia Autor: ~123
  • Re: opinia Autor: ~Gierka

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INTM -26,80% 0,04 2025-05-28 11:24:11
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.