Forum Giełda +Dodaj wątek

Odpowiedzi Prezesa R. M. Kunickiego

Niewątpliwie słychać było szczęście w głosie Prezesa.
stwierdził
Kiedyś marzył o takim reżyserze !!!Teraz go mam pod szyldem VIV.

Trwało to tak długo dlatego, iż zawiązanie negocjacji ze strona Amerykańską nie jest proste.
Pośrednicy, menagerowie, prawnicy wszystkie etapy trzeba przejść od strony prawnej , technicznej, finansowej.

Co w takim razie ze scenarzystą ?

Zdecyduje o tym reżyser ! Jest to najwyższej klasy specjalista, który zdecyduje sam o doborze kadry, ekipy.

Kiedy ruszamy z produkcją ?
Niedługo pełną parą, ale wstępne prace są wykonywane od momentu podpisania umowy z Platige Im.
Najważniejsze obecnie dla mnie skontaktować się z Kalifornią . Czekam na odpowiednią godzinę, tam jest obecnie 7 rano.

Nie obawia się Pan Prez. że minie promesa PISF na realizację BM ?

W żadnym wypadku ! Właśnie brakowało mi nazwiska reżysera do domknięcia zobowiązania .
Do końca roku na pewno uaktywnię sprawę z PISF(PROMESA DO KOŃCA 2010R).

Co z wejściem na rynek regulowany GPW ?
Nie spełniamy obecnie warunków. Nie jest to priorytetem w obecnej chwili.

Nazwisko Pana PETER SPAM SQIDPIX pojawia się w komunikatach, bez konkretów ?!

Jest to osoba decyzyjna za przyszłe projekty i bardzo wpływowa. Takie rozmowy zostały powzięte musiałem poinformować akcjonariuszy.

W takim razie BM2 oraz serial BM , od tego jest ten Pan ?
M.in - ale to daleka przyszłość !!!
Najważniejsza jest dla mnie obecna produkcja BM i zapewnienie jej sukcesu !
Potem pomyślimy o dalszym rozwoju GRUPY VIV.

Wczoraj wspomniałem o ofercie pakietowej. Posiada Pan takową ?
Nie zamierzam wyzbywać się akcji na tym etapie !!!!!!!!!!!!!

Kiedy możemy spodziewać się wywiadów TV , PRASA ?
Na razie nie.
Dobrym momentem będzie przyjazd Reżysera p.FEDERICA DU CHAU .
Wtedy może.

Jest się czym szczycić!?
Nie można się spieszyć-))

Czy temat można podejmować na PB.
tAK , ALE ODPOWIADA tylko na POWAŻNE PYTANIA !!!

niestety podziękował za rozmowę, znów spotkanie !

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VISION 0,00% 0,02 2023-05-16 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.