Rozmyślania wujka SAMA więc co następuje dałem dzisiaj zlecenie że kupie pare kartek za 5 a wy jak chcecie to kupujcie niekupujcie .. Dlaczego firma niema matki fili na Cyprze do przewałk€w B Firma niepodwyższa kapitału niedrukuje zbędnego papiera . Firma jest okey przynosi zyski może kupią ten żwirek albo nie nieważne ale jest perspektywa . Firma uchwaliła skup akcj własnych....Mam wrażenie że jest niedoceniona nieznana..nieodkryta ... Czuje smak MANY Czuje zapach MANY...5 grochów moim zdaniem może lub powinna być wykupiona przez kogoś typu patrowicz Kogoś mądrego. (chociażby do wałków typu cypr czy podwyższanie kapitału drukowanie niepotrzebnych akcj splity resplity) uwazam że firma myśle że przy skupie może dojść 50gr ale niemusi Kto chce niech kupuje niekupuje nikogo nienamawiam i nic mnie to nieobchodzi Sam sie zastanawiam czy po lewej niejest pod podbitke a za 5 niej est na ukrytych a na 6 jest 2 melony.. Daje do myślenia A wy róbta co chceta ...Ja mam czas dużo niekupuje No problem.....,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,.Ps zastanawia mnie fakt że popularność spuły jest wysoka 180 na giełdzie czy kturaś ludzie zaglądają na profil a komputerek liczy