Forum Zakładanie firmy

Obywatel argentyñski Polskiego pochodzenia proponuje swoje profes

Szanowni Pañstwo:
Mieszkam na stale w Argentynie, juz od 54 lat, bedac bowiem obywatelem argentyñskim. Skoro jestem jedynym synem Polskich rodziców obecnie staram sie o obywatelstwo Polskie.
Z zawodu jestem inzynierem elektrykiem, i zajmuje sie m.in., kojarzeniem Polskich firm z argentyñskimi, glównie jesli chodzi o ustalenie kontraktów transferów technologicznych i projektów innowacyjnych pochodzacych z Polskich przedsiebiorstw, zakladów i isntytucji wyzszego wyksztalcenia (czyli Uniwersytetów).
Pragnalbym nawiazac ta droga kontakty z osobami lub przedsiebiorstwami Polskimi których interesowalyby najprzerózniejsze sposoby wspólpracy i inwestycji w Argentyie.
Interesuja mnie takze mozliwosci osiedlenia w Argentynie róznych przedsiebiorstw lub zakladów montazowych w róznych dziedzinach.
Wysluchuje wszelkie propozycje zwiazane z ta oferta wspólpracy a recze iz odpowiem na wszelkie logiczne zapytania i bede sie staral doprowadzic do szczesliwego portu, wszelkie zaniepokojenia.
Pozdrawiam serdecznie z dalekiego Buenos Aires, Argentyna
Telefon: ++54 11 4269-7697
Róznica czasowa pomiedzy Polska i Argentyna. -5 godzin. Prosse ew. donic od 13:00 do 01:00 nastepnago dnia czasu Polskiego. Dziekuje.-