wręcz ryzyku. Warto poczytać
Dla tych, którzy mnie nie znają, napomnę tytułem wstępu, że jestem zainteresowany spółkami z potencjałem min. kilkaset / kilka tysięcy % wzrostu.
Po przeanalizowaniu całego rynku GPW pod kątem spółki z największym potencjałem wzrostu, spółką, która bardzo długo była dołowana, do wręcz absurdalnych wartości, jest Rank Progress .
RNK ma C/WK < 0,2!!!
Jej potencjał wzrostu oceniam - biorąc pod uwagę sektor i szeroki rynek GPW - na ponad 1000%, przy relatywnie niskim, wręcz zerowym ryzyku.
W najbliższym czasie spodziewam się wielu, bardzo kursogennych informacji.
Warto wspomnieć, że spółka ma aktywa na ok. 1mld, a jest notowana za 10% tej wartości.
Jeden ostatni deal, który jeszcze nie został podany via espi daje większy zarobek niż cała jej kapitalizacja!
Na forum spółki, od ponad roku można zauważyć wzmożony ruch tzw. troli spadziowych, których już wcześniej można było spotkać na Asbis przy podobnej cenie (po tym czasie Asbis urealnił swoją wycenę z 2-3 zł na 20-30! urealnił - gdyż właśnie kurs Rank jest oderwany od fundamentów dokładnie tak, jak kiedyś Asbis i stąd gro wynajętych troli, starających się obrzydzić spółkę, aby zleceniodawca zebrał AMAP, czyli jak najwięcej).
Jak zwykle nie namawiam do K czy S, ale polecam przeanalizowanie spółki, gdyż okazja wg mnie jest aktualnie najlepsza od lat :)
Życzę wszyskim miłej niedzieli i dużo zieleni w nadchodzących sesjach :)
Pozdro