Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  88,00 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%
Witam. Od pol roku interesuje mnie ta spólka CCC. Od ceny 140 zlotych za akcje czytam komentarze na tym forum. Inwestuje od trzech lat glownie long termy bo pieniadze lubią czas. Czas powinien dzialac na naszą korzyść zawsze w przypadku inwestycji. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz. Mnóśtwo osób mówi przy coraz kolejnych spadkach że zaraz odbije. Już jest tanio. Dokupuje. Uśredniam. I tak dalej i tak dalej. Tymczasem gdy wyrywają sobie takie osoby wlosy z glowy ja cierpliwie czekam na 20-30 zlotych za akcje. Moja perspektywa. Wolę zeby mi pociąg odjechal i nie zarobię w przypadku gdyby w najbliższym czasie kurs mial rosnąć a zamiast tego mam spokoj że nie będę przez pewnie 3-5 lat siedzial na spadkach i pocieszal się że kiedyś odbije. A kto wam gwarantuje że spolka nie będzie szorować po dnie wykresu przez dlugie kolejne lata o ile wogóle wróci na jakiekolwiek godne poziomy. Podsumowując... Kto inwestowal w sultana skarpetek może już pożegnać się z pieniążkami albo czekać przez dlugie dlugie lata na cokolwiek. Inflacja wam więcej zje w tym czasie pieniedzy niz cokolwiek odrobią osoby powyżej 100 zlotych i lepiej. To moja opinia jako amatora inwestycji z malymi sukcesami.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MODIVO -4,16% 88,00 2026-03-27 17:04:00