Forum Giełda +Dodaj wątek

Obrona Czestochowy

Ja na zamknieciu ktoregs dnia kursik przebije 17, to pisze do tych co tu z AT wyskakuja,
to pojawi sie przepasc w dol. Na razie chlopaki W robia co moga, lecz im wiecej papiera wpompuja wulicy tym trudniej dostac lepsza cene.
Musicie sie wziasc za kupno, bo inaczej nici z planu inwestycyjnego
Plan musi sie udac a wy jestescie jego czescia. Ja wam kibcuje bo mam nadzieje ze pokonacie , nieuczciwych anganiaczy na spadki co chca wam odebrac perelki.
Kupowac bo niedlugo jak to mowi klasych odpal.
A jak braknie perelek to zawsze mozna dodrukowac, wiec spox dla wszyskich starczy ale musicie wykazac wieksza inicjatywe a puste nagonki.
Ja wam sprobuje pomoc, mam juz 200 stk jeszcze 100 kupie, podciagne wam kurs.
czuwaj

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
WINVEST 18,89% 0,04 2025-07-17 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.