Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,71 zł , zmiana od tamtej pory: -59,15%

Obecna sytuacja... dlaczego...

Obecna sytuacja na spółce wygląda tak, że parę osób " próbuje " zniechęcić resztkę ludzi do zainteresowanie papierem. Pierwszy bardzo " inteligentny " sposób to pisanie : baza, 24 grosze, upadłość, jest źle. Przyznacie, że takie opinie / analizy wymagają wspięcia się na totalne wyżyny intelektualne. Nad tym musiał pracować cały sztab ludzi !!! Nikt z szanownych autorów nie rozszerzy swojej myśli, bo tak na prawdę nie ma mają o czym pisać tzn. ich pisanie nie ma nawet minimalnego sensu :) Najlepsze jest to, że myślą, że ich całodniowe naganianie i wystawienie straszaka na sprzedaży na 50 k akcji spowoduje, że wszyscy w panice uciekną i oddadzą im swoje akcje, ale jak widać ich wielkie trudy przynoszą bardzo małe efekty, panowie nie szkoda wam sił i czasu ? :)
Tak więc :

- skoro to tak zła spółka to DLACZEGO tutaj siedzicie całe dnie, marnując swój bardzo cenny czas na pisanie na tak złej spółce w waszym przekonaniu,

- skoro jest tak źle to DLACZEGO wasze wielkie starania ( naganianie i wystawianie straszaków ) przynoszą tak mierny skutek ?

- skoro jest tak źle to dlaczego spółka z kwartału na kwartał osiąga coraz lepsze wyniki ( już gdzieś to widziałem :) tam też była ta ekipa, tam też byli tacy jak wy co pisali, jaka to spółka zła i okropna :) )

- skoro jest tak źle to DLACZEGO nie potraficie napisać nic sensownego o spółce co wskazywałoby, że ta spółka jest taka zła i skazana na porażkę. Pisanie wątków w stylu : baza, 24 gr., upadek, spadek wskazuje, że piszą to " wybitni specjaliści z ekonomii " nawet nie wiem czy Buffet was nie przysłał hahahaha Nie potraficie napisać NIC sensownego, totalnie NIC !! za kruchym nie przepadam, ale chociaż wysilił się i napisał cokolwiek merytorycznego !!! wysilił się i coś sprawdził !! wasz poziom edukacji oraz wiedzy pokazuje poziom waszych wypocin klepanych pod jego wątkami oraz wasze autorskie wysoko inteligentne wypowiedzi, które są o niczym, a dziecko z przedszkola napisałoby to samo :)

- skoro jest tak źle to DLACZEGO codziennie w arkuszu zleceń na sprzedaż ubywa zleceń sprzedaży?

- skoro jest tak źle to DLACZEGO spółka odwołała emisję, DLACZEGO przejmuje udziały w innych spółkach, DLACZEGO inwestuje ?

Te pytania oraz inne są z tych retorycznych ( do szanownych ekspertów złej strony, jeżeli słowo jest dla was za trudne to znajdziecie w internecie wytłumaczenie :) ). Jeżeli byłoby tak źle to nikt z nich nie siedział by tutaj całymi dniami. Jeżeli byłoby tak źle to nie wkładali by tyle wysiłku żeby was zniechęcić i liczyć, że odbiorą od was jakiekolwiek akcje... Jeżeli byłoby tak źle to po takich staraniach i straszeniach kurs byłby jeszcze niżej, a jak narazie to wszystko pokazuje, że papier jest w mocnych rękach, arkusz na sprzedaży nie jest imponujący, a cały czas ubywa zleceń na sprzedaży !!! Oficjalny ff jest bardzo niski, nieoficjalny jeszcze niższy i ci panowie o tym bardzo dobrze wiedzą...

PAMIĘTAJCIE JAK SPÓŁKA MA JAKĄKOLWIEK PRZYSZŁOŚĆ, JEŻELI SPÓŁKA JEST TEGO WARTA TO TAKIE OSOBY JAK ONI SIEDZĄ CAŁYMI DNIAMI POCĄC SIĘ I SILĄC, ŻEBY ZEBRAĆ JAKIEKOLWIEK AKCJE, A WYSILAJĄ SIĘ TAK BO TYCH AKCJI JEST BARDZO MAŁO !!!

CO MOŻE ZROBIĆ SPÓŁKA Z DOBRYMI WYNIKAMI, GWAŁTOWNIE ROZWIJAJĄCA SIĘ ORAZ Z BARDZO MAŁYM FF MOŻNA BYŁO ZOBACZYĆ NA CFI !!!

Na CFI przeżyłem takich samych specjalistów, którzy obrzydzali spółkę, tak samo siedzieli i zniechęcali, jak się skończyło każdy bardzo dobrze wie... :)

Tak więc " wielcy specjaliści " ja swoje akcje mam kupione o wiele niżej niż wasz 0,88 zł które urodziły się w waszych głowach !! Tak samo moje akcje nie są na sprzedaż w tym poziomach, a wasze wielkie staranie mnie na 20000 % nie zniechęcą, nauczony lekcją z CFI czekam na fajerwerki..

PS. wasze pisanie, że tutaj drugiego CFI nie będzie tylko utrwala mnie w przekonaniu, że tutaj będzie jeszcze lepiej niż na CFI !!!!

Best greetings !!!!

Saludos cordiales !!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
STARHEDGE -3,33% 0,29 2025-11-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.