Hello kursanty dawno nie pisałem.
Nadal posiadam akcje spółki i nie zamierzam ich sprzedawać. Śr/ co niektórych zdziwi 5,11.
A teraz wroćmy do meritum sprawy. Tel do prezesa i kolejne informacje.
Z tego co wiem to qwr BDG jest na plusie. Ile nie wiem, bo nie może powiedzięć. Może to być 10tys zł, ale może to być i 100tys zł lub więcej.
Fesenko na razie żadnych inwestycji nie przeprowadza (w rozumieniu BDG). To co produkują to sprzedają. I są po wstępnych wynikach na .......plusie.
Pan Jeleniewski jest dobrej myśli co do zakończenia due na temat RusOila. Tzn nie przewiduje, aby jakaś ze stron się wycofała. Tzn sa bliżej niż dalej. Ale jeszcze nie wszystko przesądzone. Więc póki co ryzyko istnieje i jest zalecane.
Rozmowy na temat dystybucji oleji. Z jednym partnerem rozmowy utknęły, natomiast jeszcze z jednym trwają. Przedstawili oferty cenowe, więc czekają teraz na ewentualną odp. Czy przyjmują, czy nici z tego. Komunikat w razie czego się pojawi.
Osobiście bardziej stawiam na oleje i paliwa, które musimy kupować, niż na papierosy, które stają się mniej trendy w dzisiajszych czasach i są mniej cool. Ja osobiście nie palę.
Zobaczymy, kiedy wzrośnie zainteresowanie BDG. Ale jak się zacznie to 20zł będzie bardzo szybko. A ludzie będą sobie wyrywać akcje, których jest jak na lekarstwo. I przy 20 będą krzyczeć promocja - rozdają za darmo i lecimy na 100zł.