Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,96 zł , zmiana od tamtej pory: -5,70%

Nowe newsy ze spółki.

Mój stary nick Kolumb ktoś przejął więc mam nowy :)
Parę informacji zasłyszanych w spółce
1. W wydaniu świątecznym Forbesa bedziecie mogli zobaczyć na okładce bohaterów sprzedaży Columbusa.
2. Firma przenosi się w marcu do ultra nowoczesnego i większego biura w Krakowie Ocean Office Park.
3. W pierwszych tygodniach sprzedaży Zenery handlowcy zanotowali podwojenie sprzedaży pakietowej Zenera + magazyny + foto
4. Najlepszy handlowiec pobił rekord w historii firmy podpisując 63 umowy na kwotę 300.000 bonusa swojego
5. Top 80 sprzedawców nie schodzi z premii 40.000 miesięcznie.
6. Ekipy zewnętrzne montują miesięcznie od 1000-2000 zleceń.
7. Całkowita nowość to wejście na rynek niemiecki. Info wkrótce.
Jak na firmę która ma upadać jak niektórzy tu piszą i dla mnie aktualnie szoruje po dnie to raczej pozytywne informacje.
Ps. Mam akcje ale nie naganiam. Lubię się interesować swoimi zainwestowanymi pieniędzmi.
Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COLUMBUS -2,01% 4,62 2026-02-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.