Dodaje post TH odnośnie nowego pomysłu.
"To już ostatni temat z tym związany, więc sorry za spam. Zainteresowanie jest, więc tak jak mówiłem, jak już robić to bez zwlekania - forum już założone i skonfigurowane.Propozycji nazw za dużo nie było, więc wybrałem jedną, która padła na forum Farmy: http://inwestycjezkultura.boards.net - myślę, że najbardziej oddaje cel tego forum.- po rejestracji każde konto musi być zaakceptowane przez admina - więc z góry sorry, jeśli będziecie chwilę czekać. Taka opcja musi być, by mieć szansę filtrowania niechcianych kont,- dodajcie proszę konta z taką nazwą jaką tu się posługujecie - będę miał info o IP, stąd łatwo będzie mi sprawdzić podszywki,- czasami w e-mailach są dane wrażliwe (imię i nazwisko), a e-maile będą (przynajmniej dla mnie) widoczne. Jeśli nie chcecie 'stracić' anonimowości zawsze możecie założyć nowe na potrzeby rejestracji,- forum jest jedynie propozycją na podjęcie próby odsiania rynsztoku pustych tematów mających ukryć te merytoryczne i (jeśli się uda) budowania wspólnej wiedzy na temat obecnej sytuacji spółek,- pamiętajcie, że forum jest świeże, więc kontent trzeba dopiero zbudować - na start dodałem wszystkie spółki growe z GPW i NC, a potem zamierzam dodawać te, które Was interesują (robota jest manualna, więc dodać wszystko zajęłoby w pojedynkę sporo czasu,Teraz czas na Prove of Concept :-)Dajcie znać jak coś nie działa - temat ogarniam od wczoraj wieczora, gdzie sprawdzałem również inne serwisy udostępniające fora, więc specem w tym jeszcze nie jestem."