SZYBKO !!! Pociąg jeszcze nie odjechał…
Słyszeliście ???? Na rynku pojawił się kolejny krzak oferujący testy na Covida
Heheheeheh sam się z tego śmieję bo mam jego akcje ale uważam że jest równie wielkim krzakiem jak Innogene.
MOWA O
BIOMASS !!!
BIOMASS vs. Innogene
______________Test Balona_________________Krzak Innogene od Lutego 2020 z 2,40pln urósł tylko do 86zł w Listopad 2020 hehe
Krzak Biomass od Lutego 2020 z 1pln urósł do 2,16pln w dniu 05.11.2020
______________Test wyników finansowych_____Krzak Innogene przez wszystkie swoje kwartały oprócz drugiego 2020 miał zysk netto na minusie
Krzak Biomass przez wszystkie swoje kwartały był na plusie // tutaj raczej lepiej jest zarządzany Biomass pod tym względem ale to też bez euforii
_____________Test po Covidzie_______________Co ma do zaproponowania krzak Innogene a co ma do zaproponowania krzak Biomass ?
Krzak innogene w moim odczuciu nic !? Pieniadze które inwestorzy w nich wsadzili zostaną przepite i przebalowane
Krzak Biomass tutaj również nie będzie lepiej… chociaż patrząc na ich portfolio i dosyć bogata bazę patentów --
link -- może jednakcoś z pieniędzy które im damy zostanie ? Jak sądzicie ? .
_____________Podsumowanie_________________Czy wybrać krzak Innogene czy nowy krzak Biomass
Obie firmy robią to samo ! Wiemy jaki jest kurs, wiemy jaka jest sytuacja finansowa, wiemy jaka jest ew. perspektywa
A ja tak od siebie – w moim odczuciu Biomass jest jeszcze w stanie jakoś wykorzystać dodatkowe środki z podbicia ich akcji natomiast Innogene z historii tej firmy wynika że wszystko co mówili e ESPI nigdy się nie sprawdziło. Nikogo nie faworyzuję – pisałem że oba to krzaki.. Zastanawia mnie tylko kto lepiej zarządza firma i kto lepiej wykorzystać kasę która od nas dostaną.
W najbliższych dniach Biomass będzie w pierwszej 10stce najaktywniejszych firm na forum Bankier.pl - ale czy to powód żeby dać im szansę ?