Forum Giełda +Dodaj wątek

nowa strategia

obejżałem występ klaudiusz i tych innych błaznów i tej dupy co na początku się śliniła (czyżby to była głowacka?), potem przeczytałem jeszcze raz te śmieszne materiały i mam do powiedzenia tylko tyle - TO SĄ DEBILE!!!!!!!!!!!!!!! a każdy kto kupuje to gówno jest również DEBILEM!!!!!!!!!!!!!

to jest po prostu gówno jedno wielki gówno. 4 pandy przerobili na prąd i kilka mydelniczek i postawili kilka gniazdek z prądem !!!!!a aportem 4 mln pln. Tak jak plułem na tymoszenke tak teraz pluję na klaudiusza. tak się zastanawiam jak taki niudacznik mógł zrobić licencję doradcy inwestycyjnego, aż sobie sprawdzę na liście czy faktycznie ją ma czy się tylko jąka na zapas.
  • nowa strategia Autor: apol1976
  • Re: nowa strategia Autor: apol1976

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GREENTECH -13,58% 1,40 2020-03-04 13:00:09
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.