Forum Giełda +Dodaj wątek

no właśnie

....czasami tu zaglądam, bo jest tu spory ruch, dlatego też polecałem tu opennet ( tylko nie pisać, że się w niego ubrałem i teraz mam problem, problem to jest na 8 formuła )..i tak się zastanowiłem w związku z tym czy kupłbym 8 formuła, jako przykładowy kapitał, który przecież musi się tu pojawić, jeśli chcecie sprzedać te akcje....no i szczerze, no nie ma takiej możliwości, .....i teraz idąc dalej czy warto zaryzykować na 8 formuła,...przy obecnym trendzie, niejasnej sytuacji, analogi i to nieszczęśliwej do pmi ( bo przecież tam jest padaka, gdyby tej analogi użyć w momencie szczytów na pmi to rozumiem ), ogromnych , sztucznych obrotów, jak na ff 8 formuła, i dodając do tego forum mnóstwa osób liczących na cód, które będą ucinać stratę przy pierwszej okazji, bo przecież spółka jest makkabrycznie niepewna, ...to naprawdę podziwiam tu siedzących, ale rzeczywiście każdy dysponuje swoją kasą i wszędzie może sytuacja się odmienić, nie można wam tego odbierać , ....a teraz dlaczego tak proponuję openneta ( jest poza nim jeszcze sporo podobnych spółek, ale o tym nie teraz),.... no na pewno dlatego bo sam go posiadam, ale na pewno się w niego nie ubrałem ( już pisałem , że to stwierdzenie może się tyczyć spółek śmieciowych, z których trzeba uciekać , na open nawet jeśli jest bedzie czy była korekta, to nie ma to najmniejszego znaczenia w dłuższej perspektywie, a że spółka jest ewidentnie w trendzie wzrostowym, to widać, i zasięg 25 , 30 zł przy tym ff jest zupełnie możliwy, a nawet konieczny, bo spółka chce przejść na rynek główny i musi wypełnić kryterium kapitalizacji co daje wycenę 20 zł na akcję, plus oczywiście pozytywne informacje, których niewątpliwie mozna się spodziewać , ...a do tego już tak na zakńczenie, którą spółkę wybierze kapitał, który szuka inwestycji , no tego to już chyba nie trzeba wyjaśniać, a trend wzrostowy wylko temu sprzyja, drugi zwg czy braster pewny .......więcej się tu już nie bedę udzielał, myślę, że już nie trzeba,. pozdrawiam i życzę dobrych wyników na 8 formuła ....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
8FORMULA 2,22% 0,46 2016-03-22 12:01:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.