Chyba, powtarzam - CHYBA - widzę w pewnych ustawieniach ORGR, nic nie sugeruję ale jakbym to robił jak stare wygi z grubą
kasą to pewnie tak by to musiało wyglądać zwłaszcza z NC żeby większość to przegapiła. A potem hejka bez powodu. Tak to tu chyba wg mnie będzie. Zasięgu nie podam bo tak nie wolno w świetle prawa a coś o tym wiem. Jak mnie jak zwykle zapytacie po ch to pisze jak nie mam akcji to odpowiadam wyprzedzająco - mam ok 400 000 sztuk w dobrej cenie, który to porffel obecnie kiwa się w okolicach "0". A to dla mnie jest OK, bo idą tak syfiaste zewnętrzne czasy (bo wewnętrzne już dawno są) że w pewnym momencie ci od "blachy Au, Ag, Pd" nie wytrzymają ciśnienia i wtedy za zamianę na cash tuż przed baardzo trudnymi czasami będzie przesiadka na wyskok poprzez mostek akcyjny na szybko. I wtedy pion do góry i ratuj się kto może. To może dotyczyć wielu spółek tak że tu nie ma mądrych...ale w tę stronę to zmierza. Już dzień po dniu oprócz wszelkiego straszenia wszystkim pojawiają się art o tym, żeby troszkę cashu trzymać blisko siebie....to ma sens bo jak któregoś dnia coś się wydarzy elektronicznego "niespodziwewanego ataku", to jak to mówią - cash is the king....i wróci paradoksaknie do starego żartu spod Tater o braku gotówki (drobnej): na moście w Zwardoniu sprzedała krupy - jak nie miała wydać...dawała du...y. Haj good baj. Uszy do góry.