......." optymiści "? Głupio pewnie teraz wyglądacie, czytając swoje odpowiedzi na moje teksty?! Wieszaliście na mnie psy przy moich powyższych wpisach na tym wątku, teraz zapewne zastanawiacie się skąd u mnie taka wiedza na temat ABC I MCI? Ano powiem: ........... z " plotek ", w które niedoświadczone baranki nie wierzyli, pisząc, że moje opowieści to tylko bajki bez podania argumentów. Pytam ; dalej wam są one potrzebne? Argumenty oczywiście! Dalej nie widzicie, ze jesteście tylko miernotami, inwestującymi w akcje spółek rządzonymi przez cwaniaków.? Tu stosowana jest podobna inżynieria finansowa, jaką stosuje na swoich spółkach jeszcze większy cwaniak ( może nawet krętacz) ............. PATROWICZ. I, jaki morał z tych niby bajek? Taki, ze zostaniecie wyrolowani z przysłowiową.......... ręką w nocniku. Zmuszą was do sprzedaży po cenie do jakiej oni ( władze spółek) doprowadzą np ; 1 zł albo nawet niżej. Jesteście dla nich garbem, którego zechcą się pozbyć i wyjść , jak mówią 'plotki' lub 'bajki".......z giełdy.
Ciekawe, czy dalej cieszycie się z obiecanej - podobno - dywidendy? Jeden mądrala wyliczył ( jak?), że będzie ona w wysokości 8 gr, inny jeszcze mądrzejszy, że 13 gr, a najwspanialszy głupol ,że 14 gr.. ONA - dywidenda - WAM JESZCZE BOKIEM WYJDZIE!