Forum Giełda +Dodaj wątek
Pobawiliśmy się, miałem trochę czasu, bo trwa korekta płaska rozszerzona jako fala czwarta na kontraktach terminowych. Teraz przyszedł czas aby uważnie obserwować tamte notowania.
Niczego się od was nie dowiedziałem. Nie wiecie jak brzmi pierwsze podstawowe prawo inwestora, nie wiecie gdzie i co robi prezes tej spółki i dlaczego milczy przy takich spadkach.
Nie wiecie nawet czy to ta spółka była zamieszana w afery ostatnich miesięcy.

Wszyscy posiadający obecnie akcje MIT, złamali podstawową zasadę inwestowania.
Panowie i Panie, to nie jest zabawa, chcecie oddać kasę ? Wasza sprawa, oddawajcie.
Tak jak napisałem, bez nauki, bez wyrzeczeń, możecie tu jedynie zostać oskubani do cna i to wam gwarantuje. Inwestorzy pokroju Szybkiego, a takich jest tu bez liku, co inwestują na podstawie przeczuć i ,,analizy fundamentalnej,, kończą zawsze prędzej czy później tak samo.

Ale co tam, było miło i wesoło i mieliście jakąś odskocznie od swoich problemów.
Dzisiaj gdybym mógł coś doradzić, to powiedziałbym tak:
Chociaż jest na to nieco późno, to jednak warto kupić Netię.

Pozdrawiam
Chodzik Księżycowy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LARK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.