Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,50 zł , zmiana od tamtej pory: -96,35%

nigdy wiecej

akcja niestety bardzo słaba to juz -8% od szczytu 0.92 gr tak nie zachowuja sie akcje w trendzie wzrostowym ostatnie 10 sesji to 7 spadkow i 3 wzrosty mówcie co chcecie to smiec giełdowy wzrost przez 2 niesiace o 42 procent i teraz spadek o 8% ludzie gdzie wy trzymacie kase jutro kolejny spadek o 3-6% i ile macie zysku smieszne drobniaki tez dałem sie nabrac ale poczytałem pare artykulow i walorze kilka analiz i dokładnie jest napisane beton na 0.90 potem zapora nie do przejscia na 1 zl i co tu jest za perspektywa zysku no jaka mkje strzaly zycia to cfi i cdp zaryzykowałem duzo teraz moge sie bawic i grac dziennie za 100- 200 tys a to tylko 10 czesc mojego zysku z tych dwoch firm dlatego indata jest dla mnie słaba moze jak bede miał 30 lat to sie zastanowie ahij nigdy wiecej takiej spolki

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INDATA 0,00% 0,31 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.