Forum Giełda +Dodaj wątek

niezly cytat

"Panie prezesie (infa są znane przez całe trójmiasto, od lutego!!!) może coś nowego?

np. czy prawdą jest że N. opłaca się panu? ile już pan z tego "interesu wyciągną"
proszę o odpowiedź czy to prawda.

Wiem że sypiecie z novej cały czas
- zresztą ostatnio chwali się pan, na spotkaniu - zakrapianym, jakie to leszcze płacą po 44 gr za coś co jest warte 3 -5 gr.

pozdrawiam i oczekuję znów "obiecujących komunikatów"
pański zagorzały wielbiciel
Darek"

Czy nie czujesz niesmaku Tomaszu Szmid waląc w rogi tych co ci uwierzyli? Czy spisz spokojnie? Napisz nam jak to jest, sypać akcjami, pluć w twarz a potem mówić że deszcz pada?

Proszę podaj ile obecnie akcji ma Nova - i nie kłam - dokładnie wiem ile sprzedaliście, kiedy odkupiliście by było status quo i dla kogo poszła ta kasa,
(u notariusza kłamstwo - bo zawsze jest D+3 - ale on się nie znał i teraz przeprosi)
nie tylko ty masz znajomych w alior bank.

JESTEŚ jednym wielkim oszustem - NOVA to TY!
I mam dowody na TO!

i uważaj:
KNF czuwa
z pozdrowieniami wasz inwestor którego wysadziłeś.
Darek

PS. z przyjemnością na priv wyślę ci moje namiary byś mógł mnie zaskarżyć!
ech myślisz że się ukryjesz że gładkimi słowami?
Powtarzam KNF CZUWA!!!
jak myślisz Tomaszu ile jeszcze potrzeba zawiadomień by wszczęli postępowanie?
Ile upłynie czasu by spółka wyleciała z notowań?
Pamiętaj każde oszustwo wcześniej czy później wyjdzie na jaw !
A ja zrobię wszystko byś już nigdy nikogo nie wysadził "

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
BALTICON 0,00% 20,00 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.