To co się tu dziś wyprawiało dowodzi jednego – czyli o co tu biega i w którym kierunku to wszystko zmierza. I swoją drogą dawno się tak nie ubawiłem jak na tej dzisiejszej farsie rozpoczętej przez borysa. Obstawiam, że nie oddałeś ani sztuki J a wręcz przeciwnie. No ja też „zapomniałem” zdjąć z kupna po 4 i mnie „ubrali”.
Wiadomo było, że po 8,9 sprzedają zarobieni i mieli prawo, natomiast niżej to już upychali ci co brali po te 8 i 9. Najlepiej opisuje to ten post:
https://www.bankier.pl/forum/temat_re-ktos-napisal-ze-bd-sie-topil-we-wlasnym-szampanie-poczekajmy,19458735.html Niby na kupnie małe zlecenia ale jakoś się nie kończyły. I 90k PKC na S a TKO 4 !!! widzieli na fixie ? To pewnie te 10 albo 1450 sztuk akcji na kupnie. Zastanawiająco ogromne pakiety.
Ludzie przed nami historyczne info a wy ładujecie w dołku ! Litości. Jak brak wam cierpliwości to nie grać i nie tracić. Artur sprzedałeś w dołku – i poleciałeś na grempco gdzie widzisz widły – podziwiam cie. Nie wiem ile tam będą pompować ale masz raczej większą szanse na ponowne ubranko niż na zarobek. Nie sugeruj się tym tylko pomyśl sam.
Wracając do silvy. Sprzedali 10 mln na kilka słupy podprogowo (bo na rynek nie poszły) a jak się sytuacja wyjaśni z inwestorem to pewnie będą zwiększenia zaangażowania. Poszukiwania inwestora to proces długotrwały więc ktoś wiedział, że będzie się tu dużo działo. Bo w czasie transakcji na rynku akcje stały po 1 gr. jak potencjalny bankrut więc kto łyknął ????.....
Dziś jestem pewien co tu będzie i mam nadzieje, że się nie myle.
Pozdro dla ludzi z głowami na karku jak również dla tych co sprzedali.