Jak widac po zarejestowanych osobach na walnym zgromadzeniu akcjonariuszy w posiadaniu tych osob poza glownymi akcjonariuszami jest 415k akcji z ogolnie dostepnych 1310k czyli pozostaje nam ok 890k akcji
Przychody netto ze sprzedazy sa o ponad 40% wieksze niz przed rokiem z czego 100% przychodow stanowi sprzedaz produktow a przed rokiem bylo to 60% calosci przychodow
Zysk z dzialalnosci operacyjnej jest blisko 400% wiekszy niz przed rokiem a sam zysk netto 1400% wiekszy niz za 1 kwartal ubieglego roku
Duza czesc z podpisanych dotychczas 2100 umow abonenckich byla zawarta w roznych miesiacach kwartalu wobec czego caly kwartal nie obejmowal wszystkich przychodow z podpisanych umow wiec nalezy spodziewac sie coraz bardziej dynamicznych wzrostow przychodow ze sprzedazy co przelozy sie na zyski w nastepnych kwartalach dodajac do tego nowych klientow generujacych kolejne przychody dla spolki
30 czerwca planowane jest zakonczenie inwestycji a wartosc obu projektow wynosi 21,5mln zl czyli 3x dzisiejszej kapitalizacji spolki
Na WZA z dnia 6 maja zatwierdzono mozliwosc emisji obligacji na 10 mln zl !
Kwestia czasu a kurs bedzie kilkakrotnie wyzej niz dzisiaj
Ps.Prosze mi nie pisac o naganianiu z mojej strony bo jestem tutaj znacznie dluzej niz 99% z was i skupywalem akcje gdy byly grubo ponizej 1zl...i zapraszam na Novavis bo tam rowniez szykuje sie petarda - wystarczy czytac moje wpisy na forum aby zrozumiec sytuacje