ale zawsze trochę zamieszania. Nie mam zamiaru czekać na zbiorówki i w poniedziałek złoże zawiadomienie do prokuratury. Panie Matyjas jeśli liczył Pan że jakoś to będzie bo indywidualnym nie będzie się chciało to informuję że mi akurat się chce. Te dwie Panie które później swoimi nazwiskami firmowały kłamstwa i zapewniały że w spółce wszystko ok też zostaną ujęte. Ktoś powie po co kupowałeś? Kupowałem bo Pan Matyjas oszukiwał przekazując informacje o rzekomych transakcjach tworząc obraz świetnie funkcjonującej spółki.
Dwa dni odwieszki? Czy gpw odwiesiło w wyniku losowania akurat pmi ? Z tego co kojarzę to w dniach odwieszenia sytuacja spółki była dokładnie taka sama jak dziś. Pewnie ciężko będzie to udowodnić bo mieli sporo czasu żeby zainteresowani i lepiej poinformowani czytaj kolesie zdążyli przygotować tą akcje spodziewając się że ktoś kiedyś będzie chciał sprawdzić transakcje zawarte w tych dniach, no chyba że liczyli na to na co Pan Matyjas. Gpw nie ścignę ale Pan Panie Matyjas jest jak najbardziej w moim zasięgu. Dlaczego Pan? Bo od Pana wszystko się zaczęło i na Panu się zakończy. Na zakończenie każdemu proponuję zrobić to samo i nie liczcie na żadnych tadków,miluhy,nwa,abc ,cda czy sfde i inne nicki. Nie obrażając tych Panów oczywiście. Nadmieniam, że posiadam i czas i pieniądze na to żeby doprowadzić ten temat do końca.