Forum Giełda +Dodaj wątek

nie wiem czy coś z tego będzie

ale zawsze trochę zamieszania. Nie mam zamiaru czekać na zbiorówki i w poniedziałek złoże zawiadomienie do prokuratury. Panie Matyjas jeśli liczył Pan że jakoś to będzie bo indywidualnym nie będzie się chciało to informuję że mi akurat się chce. Te dwie Panie które później swoimi nazwiskami firmowały kłamstwa i zapewniały że w spółce wszystko ok też zostaną ujęte. Ktoś powie po co kupowałeś? Kupowałem bo Pan Matyjas oszukiwał przekazując informacje o rzekomych transakcjach tworząc obraz świetnie funkcjonującej spółki.

Dwa dni odwieszki? Czy gpw odwiesiło w wyniku losowania akurat pmi ? Z tego co kojarzę to w dniach odwieszenia sytuacja spółki była dokładnie taka sama jak dziś. Pewnie ciężko będzie to udowodnić bo mieli sporo czasu żeby zainteresowani i lepiej poinformowani czytaj kolesie zdążyli przygotować tą akcje spodziewając się że ktoś kiedyś będzie chciał sprawdzić transakcje zawarte w tych dniach, no chyba że liczyli na to na co Pan Matyjas. Gpw nie ścignę ale Pan Panie Matyjas jest jak najbardziej w moim zasięgu. Dlaczego Pan? Bo od Pana wszystko się zaczęło i na Panu się zakończy. Na zakończenie każdemu proponuję zrobić to samo i nie liczcie na żadnych tadków,miluhy,nwa,abc ,cda czy sfde i inne nicki. Nie obrażając tych Panów oczywiście. Nadmieniam, że posiadam i czas i pieniądze na to żeby doprowadzić ten temat do końca.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.