Jest tu na forum grupa ludzi ktora nie doceniłem. Ich upartość zawzięcie negatywne nastawienie jest aż podejrzane. Kiedyś myslalem ze jesteście grupka sfrustrowanych drobnych kolkowiczkw którzy akurat kupili na górce. Teraz jednak uważam ze chcecie zarobic wieksza kase stąd wasza stała obecność i setki wpisów. Gdyby ta spółka nie rokowania to dawno byście sobie poszli. Ale wy w mojej ocenie zamierzacie zebrać ile sie da jak najniżej. Naprawde jestem dla was pełen uznania. Bez zadnych zahamować skrupułów wbrew faktom planom. Stałe zniechęcenie codzienna aktywność odpisywanie na kazdy post. Zakaldajac ze ja mam racje i ze na spolce da sie zarobic wasza aktywność jest logiczna i konsekwentna. Przyszłość pokaże czy ja miałem racje kupując hurtowe ilości po kursie jaki byl czy wy zniechęcają i czekając na spadki nie wiem do ilu. Gielda jest nieprzewidywalna po dobrych informacjach moze byc brak wzrostu albu rad 100 procent w gore bez ESPI. Ja kieruje sie rozsądkiem ale nie będę juz z wami polemizował. Mam nadzieje ze w najbliższym czasie bedzie certyfikat MDR I dowiemy sie cos o umowie z ARP. Mam nadzieje ze kurs w koncu pojdzie w gore. Ale nje liczę ze zniknięcie bo wiem ze inwestujesz rowniez duże srodkj i chcecie jak najwiecej zyskać. Każdy ma prawo. Co prawda nie kazdy z nas gra fair ale takie jest zycie. Ja uczciwie przedstawiłem swój punkt widzenia i konsekwentnie zwiększyłem zaangażowanie. Jestwm spokojny. Mimo ze duza cześć środków w Yoshi ale liczę na ponadprzeciętnie duzy zarobek do wiosny 2026