Pisałem poproś kogoś starszego ,bardziej kumatego od siebie niech ci to powoli przetłumaczy ...Ja jestem cierpliwy , mogę zrozumieć trudne dzieciństwo ,dokuczających starszych kolegów ...Chętnie bym ci pomógł ale wybacz przyjacielu jeżeli nie rozumiesz prostego zdania to nasza wymiana zdań nie ma sensu ...
Jeżeli chcesz abym ci pomógł podjąć właściwą decyzję inwestycyjną bo z twoich postów wynika ,że ciągle się wahasz ,czekasz na zepchnięci eskami ceny a to czekasz na ruch
grubasów itp. to poproś kogoś bardziej kumatego od siebie ,żeby był z tobą i na bieżąco tłumaczył ci niezrozumiałe słówka ,nie lepiej całe zdania ..
A ty ciągle mi odpisujesz ,że nie kumasz ,że nie rozumiesz moich postów a nawet coś o kołach ,motorach piszesz ...
Naprawdę proszę cię jeszcze raz przyjacielu nie denerwuj sie usiądź spokojnie oddychaj , wypij cos na uspokojenie ,przemyśl powoli co chcesz wiedzieć ,skonsultuj to z osobą dorosłą i wtedy na napisz....Nie będę się wyśmiewał z twoich potknięć językowych i trudności w komunikacji z drugą osobą ...
ŻEBY CIĘ NIE NARAŻAĆ NA KPINY POZOSTAŁYCH FORUMOWICZÓW PODAM CI MÓJ
ADRES E-MAILOWY I PROSZĘ JEŻELI MASZ PYTANIE TO KIERUJ GO NA ADRES
MIREKLJ@2.PL
OBIECUJĘ ODPOWIEDZIEĆ NA KAŻDY MAIL .
A na forum już nie będę ci przyjacielu odpisywał aby ci oszczędzić kpin ze strony innych forumowiczów...
NA KONIEC PROSZĘ CIĘ NIE PROŚ MNIE O ODPOWIEDZI NA TYM FORUM WIEM ZE CHCIAŁBYŚ SIE DOWARTOŚCIOWAĆ JAKO INWESTOR ALE UWIERZ MI DLA CIEBIE BĘDZIE TAK NAJLEPIEJ ...
PISZ PRZYJACIELU CZEKAM ..