Forum Giełda +Dodaj wątek
Właściciel tego portalu mógłby zakasać rękawy i usunąć zbędne stare wpisy , bo to wszystko chodzi bardzo wolno.
Co do Netii najpierw, - to formacja techniczna która tam sie utworzyła wyraźnie wskazuje na pięć fal wzrostowych. To że weszły, czy też wchodzą w nią fundusze, może tak i jest, jednak dla mnie nie jest to najważniejsze. Wielokrotnie w przeszłości sprawdzała się na Agorze, na Swarzędzu, to sprawdzi się i na Netii o to mnie głowa nie boli i nie spodziewam się tu niczego innego.
Natomiast cały rynek to inna broszka, chociaż opieram się na dowodach a nie przeczuciach i tak jak pisałem fala czwarta nie zachodzi na falę pierwszą . Tak jest , poziom 20760 punktów jest najważniejszy a obecnie nic takiego się nie stało abym zmieniał zdanie. Jeśli zejdzie poniżej wtedy zmienię i odszczekam teorię o fali IV.
Także czas o którym pisałem to pierwsze dwa tygodnie marca a jak mi się wydaje jesteśmy w środku lutego nieprawdaż ? Dzisiaj tręd spadkowy wszedł w okolice 1382 czyli do współczynnika 1, 382 i zobaczymy co się stanie. To mocne wsparcie.
Natomiast jeśli Wig 20 spadnie jednak w okolice 1000 punktów to tak jak pisałem powstanie formacja, którą nawet ślepy zauważy i o czym tu gadać po próżnicy.
Pozdrowienia dla Wszystkich
Chodzik Księżycowy
  • Netia Autor: ~chodzik księżycowy
  • Re: Netia Autor: ~jzuk7036
  • Re: Netia Autor: ~chodzik księżycowy
  • Re: Netia Autor: ~jzuk7036
  • Re: Netia Autor: ~chodzik księżycowy

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NETIA 0,00% 6,94 2021-07-29 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.